image1

 

Zapraszamy do wzięcia udziału w II konferencji: "Edukacja varsavianistyczna w szkole" w dniu 20.02.2019 r. w godz. 10:00 -14.30.

Program i warunki uczestnictwa

 

 

Jesteś tutaj: Start Zestawienia bibliograficzne i bibliografie

wwe_b

MOODLE

Partnerzy
i instytucje wspierające

portal-logo

logo_dark-1

logo_niepelnosprnik

TPUW logo

Zestawienia bibliograficzne i bibliografie
Wpisany przez Administrator   
czwartek, 15 marca 2018 13:35

ZESTAWIENIA BIBLIOGRAFICZNE

Opracowane w 2019

Opracowane w 2018

Opracowane w 2017

Opracowane w 2016

Opracowane w 2015

 

Regionalia

Mazowsze

Warszawa - książki

Warszawa - artykuły z czasopism

Praga Południe

Praga Północ

Opracowujemy zestawienia bibliograficzne dla placówek oświatowych i samorządowych w oparciu o zbiory własne, jak również bazy komputerowe innych bibliotek.

Zestawienia można zamówić w Wydziale Informacyjno-Bibliograficznym:
  • osobiście
  • telefonicznie: (22) 810-73-23
  • pocztą elektroniczną: Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.

Osoba zamawiająca zestawienie powinna sprecyzować:

  • temat zestawienia (w miarę możliwości sposób jego ujęcia)
  • zakres chronologiczny wydawnictw (np. wydawnictwa z lat 1999 - 2005)
  • rodzaj wydawnictw (książki, czasopisma)
  • termin wykonania (do uzgodnienia)
  • dane zamawiającego (imię i nazwisko, nazwę instytucji, nr tel., e-mail)

 

BIBLIOGRAFIE


Poprawiony: wtorek, 12 lutego 2019 12:06