image1 image2 image3 image4 image5 image6

UWAGA!

Od 25 maja 2020 roku Wypożyczalnie Pedagogicznej Biblioteki Wojewódzkiej im. KEN w Warszawie wraz z Filiami wznawiają swoją działalność. Do odwołania zamknięte pozostają wszystkie Czytelnie. Zmianie ulegają godziny otwarcia i zasady udostępniania zbiorów.

czytaj więcej

Jesteś tutaj: Start

wwe_b

MOODLE2

MOODLE

quizy

Partnerzy
i instytucje wspierające

portal-logo

logo_dark-1

logo_niepelnosprnik

TPUW logo

Zestawienia bibliograficzne i bibliografie
Wpisany przez Administrator   
czwartek, 15 marca 2018 13:35

ZESTAWIENIA BIBLIOGRAFICZNE

Opracowane w 2020

Opracowane w 2019

Opracowane w 2018

Opracowane w 2017

Opracowane w 2016

Opracowane w 2015

 

Regionalia

Mazowsze

Warszawa - książki

Warszawa - artykuły z czasopism

Praga Południe

Praga Północ

Opracowujemy zestawienia bibliograficzne dla placówek oświatowych i samorządowych w oparciu o zbiory własne, jak również bazy komputerowe innych bibliotek.

Zestawienia można zamówić w Wydziale Informacyjno-Bibliograficznym:
  • osobiście
  • telefonicznie: (22) 810-73-23
  • pocztą elektroniczną: Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.

Osoba zamawiająca zestawienie powinna sprecyzować:

  • temat zestawienia (w miarę możliwości sposób jego ujęcia)
  • zakres chronologiczny wydawnictw (np. wydawnictwa z lat 1999 - 2005)
  • rodzaj wydawnictw (książki, czasopisma)
  • termin wykonania (do uzgodnienia)
  • dane zamawiającego (imię i nazwisko, nazwę instytucji, nr tel., e-mail)

 

BIBLIOGRAFIE


Poprawiony: poniedziałek, 20 kwietnia 2020 14:04